Home > Pensioen >

Pensioen

Sociale partners hebben een collectieve pensioenregeling afgesloten voor werknemers in de banden- en wielenbranche. Deze regeling is ondergebracht bij Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Banden- en Wielenbranche.

Antwoord op vragen ‘hoe u pensioen opbouwt?’ en ‘waar u straks ongeveer op kunt rekenen?’ vindt u op de site van het pensioenfonds: www.bandenpensioen.nl. Ook wordt daar ingegaan op de keuzemogelijkheden die de pensioenregeling kent. Met de pensioenplanner kan je berekeningen maken voor jouw eigen situatie.

Contact
Kijk voor meer informatie op www.bandenpensioen.nl. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Het Klant Contact Center van het pensioenfonds, telefoonnummer 088 -116 30 55. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

TIP: voor het laatste pensioennieuws klik HIER

  

Frontpageblock

Mijn pensioenregeling

Een goed pensioen is belangrijk. Dat geeft je financiële zekerheid voor je toekomst. Want je wilt na je pensionering toch blijven genieten van het leven? Zijn je nabestaanden goed verzorgd? Dat kan dankzij een goede pensioenregeling.

Je werkgever is verplicht aangesloten bij het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Banden- en Wielenbranche. Hij meldt je aan bij het fonds en houdt de verschuldigde...

Lees meer

Frontpageblock

Mijn pensioenoverzicht

Wat vindt je op mijnpensioenoverzicht.nl?
Op mijnpensioenoverzicht.nl zie je, naast jouw AOW, hoeveel pensioen je hebt opgebouwd en bij welke pensioenuitvoerder (pensioenfonds of -verzekeraar). Ook zie je wat jouw nabestaanden krijgen als je overlijdt. AOW en pensioen dat je al ontvangt, wordt niet getoond. Wat je op deze website niet vindt, is wat je zelf...

Lees meer
Inloggen

Deze pagina bevat functionaliteit waarvoor je ingelogd moet zijn