Home > Nieuws > Doe mee met de verkiezing 'beste leerbedrijf en praktijkopleider van 2019'

Doe mee met de verkiezing 'beste leerbedrijf en praktijkopleider van 2019'

Bent u een Erkend Leerbedrijf? Doe dan mee met de jaarlijkse verkiezing 'Beste leerbedrijf en praktijkopleider' van SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Als u wint, staan uw bedrijf én de banden- en wielenbranche een jaar lang in de schijnwerpers. Een goede manier om onze branche onder de aandacht te brengen en nieuwe medewerkers aan te trekken.

Over de verkiezing 'Beste leerbedrijf en praktijkopleider'
SBB organiseert deze verkiezing in opdracht van de minister van OCW om het belang van opleiden in de praktijk te onderstrepen. Tot en met 30 april 2019 kan iedereen leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen. Alle voordrachten worden beoordeeld en ingedeeld naar sector (8) en provincie, om uiteindelijk tot één beste leerbedrijf en één beste praktijkopleider te komen. In iedere provincie zijn er 8 beste leerbedrijven en 8 beste praktijkopleiders. Een onafhankelijke jury bepaalt de winnaars per provincie. Lees meer over de criteria en procedures.

Erkend leerbedrijf worden?
Binnen de banden- en wielenbranche is een groot tekort aan medewerkers. Als 'Erkend leerbedrijf' kunt u uw bedrijf promoten onder BBL-, BOL-leerlingen en leerlingen van praktijkscholen. Hoe u erkend leerbedrijf kunt worden, leest u op de website van SBB.

Vragen / meer informatie
SVOB wil u graag helpen als u vragen heeft over het bovenstaande. Neem gerust contact op via: svob@kcleiden.nl of (071) 568 69 40. 

Overige links
Draag een leerbedrijf voor
Draag een praktijkopleider voor
Zoeken naar erkende leerbedrijven in Nederland

Leiden, 20 februari 2019