Home > Nieuws > Inschrijving Automotive Innovation Award geopend

Inschrijving Automotive Innovation Award geopend

Innovatieve bedrijven die werken aan slimmere, efficiëntere en schonere mobiliteit worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor de Automotive Innovation Award. In 2017 behoorde Dutch Green Carbon tot de winnaars. Staat er ook in 2019 een onderneming uit de banden- en wielenbranche op het podium? Kijk op automotiveinnovationaward.nl.

Innovatie is van essentieel belang voor de ontwikkeling van de automotive sector. De tweejaarlijkse Automotive Innovation Award is niet alleen een stimulans om de Nederlandse innovatiekracht van de sector te versterken. Met de uitreiking worden de innovaties ook breed uitgedragen richting consumenten, media en overheid.

Drie categorieën 
De Automotive Innovation Award kent drie categorieën: 

  • Services - innovatieve diensten gericht op (oplossingen voor)  consumenten.
  • Technology -  technische productinnovaties.
  • Challenging Concepts – voor ideeën die nog in de ontwikkelfase zitten.

Inschrijven vóór 1 oktober 
Inschrijven kan tot 1 oktober 2018 via automotiveinnovationaward.nl. Een onafhankelijke jury, onder leiding van Jan Peter Balkenende, beoordeelt de inzendingen op innovatiekracht, relevantie en toepasbaarheid. Uit de genomineerden worden negen finalisten gekozen. De ontknoping vindt plaats op 11 februari 2019, in het Louwman Museum in Den Haag.

Leiden, 16 juli 2018