Home > Nieuws > NIEUWE ONTWIKKELVOUCHERS VOOR UW MEDEWERKERS VANAF 1 SEPTEMBER A.S.

NIEUWE ONTWIKKELVOUCHERS VOOR UW MEDEWERKERS VANAF 1 SEPTEMBER A.S.

Sociale partners hebben in de cao afgesproken om 200 ontwikkelvouchers van € 500,- (inclusief btw) beschikbaar te stellen voor werknemers in de branche. Voorwaarde is wel dat uw bedrijf afdraagt aan het sociaal fonds. De voucher kan niet gebruikt worden vaktechnische scholing.

Waarom deze voucher
Jezelf je leven lang ontwikkelen is belangrijk om de veranderingen te kunnen blijven overzien. En om deze te plaatsen in het perspectief van je eigen mogelijkheden en ambities. Om de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers op een laagdrempelige manier mogelijk te maken, kunnen zij gebruikmaken van een ontwikkelvoucher. Deze voucher kan op verschillende manieren worden ingezet in 3 deelgebieden: inzetbaarheid, vitaliteit en ontwikkeling.

Hoe werkt het
Er komen vanaf september 2019 in totaal 200 vouchers beschikbaar welke worden uitgegeven op volgorde van binnenkomst. En: OP = OP. Per aangesloten banden- en wielenbedrijf zijn maximaal 5 vouchers beschikbaar.

Wie vraagt aan
De medewerker kan vanaf 1 september a.s. een voucher aanvragen op het moment dat hij/zij weet wat hij/zij wil gaan doen. Hiervoor komt t.z.t. een aanvraagformulier beschikbaar.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SVOB via svob@kcleiden.nl of tel. (071) 568 69 40.

Leiden, 23 juli 2019